Welkom

Onze club

Virtus afbeeldingWelkom bij tafeltennisclub Virtus in Wechelderzande.

Een gezonde competitiegeest is belangrijk, maar bij ons is sportiviteit net zo belangrijk. We houden van een vriendschappelijke sfeer. We spelen met verschillende ploegen zowel mee in de VTTL als de Sporta competitie, maar ook recreatieve spelers zijn welkom. Dankzij onze jeugdwerking hebben we ook best wat aanstormend talent... De concurrenten zijn gewaarschuwd.

Kijk even naar onze openingsuren, want je bent steeds welkom. Als je niet komt trainen of competitie spelen, kan je er immers ook terecht voor een lekkere pint.

We doen doorheen het jaar ook verschillende activiteiten, die niet rechtstreeks met tafeltennis te maken hebben. Kwestie van elkaar ook eens op een andere manier te leren kennen.

Als je (nog) geen lid bent, spring dan zeker eens binnen, misschien is tafeltennis wel een sport voor jou!

Leesvoer!

Welkom

Als je vragen hebt, kan je steeds bij de bestuursleden terecht. Hieronder vind je hun contactgegevens terug. Je kan het contactformulier invullen (door op een naam te klikken), maar je bent natuurlijk altijd welkom in ons clublokaal voor je vragen. Je kan ons steeds contacteren op nr: 0492/996289.

NaamPositieTelefoon
Ludo Geenen Voorzitter 03 311 69 92
Chris Moens Secretariaat 03 311 61 12
Roger Proost Financiƫn 03 312 42 11
Christophe Geenen Jeugdwerking 03 311 69 92
Rik Michiels Raadslid  
Bart Geenen  Raadslid  

location icon

Openingsuren icon

camera icon

Kalendergebouw icon

contact icon